Pretraži

„BILA JE SA MNOM, VARALI SMO“: Darko Lazić ŠOKANTNOM izjavom otkrio sve o dugogodišnjem odnosu sa sadašnjom suprugom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/_katarina_24

Poznato je da su Darko i Katarina ljubav iz mlađih dana, te da su prvi put bili zajedno pre 14 godina. Od tada Darko je bio u braku sa Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, bio je veren sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a potom je verio i koleginicu Barbaru Bobak.



S obzirom na to da je pevač poznat po turbulentnim odnosima, u javnost su više puta isplivali navodi da je varao partnerke.
Darko i Katarina su sada gostovali u Ami G Show-u, a folker je izneo šokantnu istinu i otkrio da je upravo njegova sadašnja supruga ta sa kojom je varao partnerke.

Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto… Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona – šokirao je izjavom Lazić.

Katarina je takođe imala jedan brak pre Darka, a nije poznato da li su se ove prevare događale dok je ona bila sa bivšim suprugom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz