Pretraži

,,BIĆU STROG OTAC, POGOTOVO AKO BUDE ĆERKA“: Vuk Mob otvoreno o roditeljstvu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Vuk i njegova verenica Olivera Konatar čekaju svoje prvo dete, devojčicu, a kako je reper priznao više bi voleo da liči na Olju.

– Ako bude devojčica i ako bude ličila na mene, to će biti izuzetno ružno dete – rekao je on u našoj emisiji pre nego što su saznali pod deteta.

Reper je takođe otkrio fanovima kako sebe zamišlja kao oca, pošto je dobio to pitanje od njih.– Istog ovakvog kakav jesam sada. Biću detetu barem interesantan, jer će da raste pored budale koja će uvek moći da se druži sa njim pošto nikad neću biti ozbiljan kao što nisam ni sad. Stoji da ću biti jako strog otac, biće pravila i neće dobijati sve tek tako, nego sve što bude želelo u životu moraće da radi za to, jer u suprotnom neće imati ništa. Devojčica će tu dosta gore da prođe nego muško. Kao otac već sada kada zamišljam 15, 16, 17 godina, momci, to će biti jako zatezanje – odgovorio je Vuk.

Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte kako je Vuk odgovorio na ostala pitanja: "Kako mu se sviđa kako je prošla pesma "Koraci u noći"?", "Da li bi snimio pesmu sa Reljom Popovićem i Vladom Matovićem?", "Ima li neku tetovažu za koju mu je sada žao ili svaka ima neku svoju priču?", "Da li su on i Teodora u dobrim odnosima?", "Kako je upoznao Olju?", "Koliko dece želi da ima?" i "Da li je zadovoljan reakcijom publike na nove pesme ili nekad očekuje bolju slušanost nego što bude?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz