Pretraži

„BIĆE POSLA“: Nucci o predstojećim nastupima, otkrio i na koju pesmu dijaspora „pada u trans“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jedan od njih svakako je i Nucci, koji često, gotovo svakog vikenda zabavlja publiku u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj, Švedskoj i drugim zemljama.

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

Ipak, kako je nastupio period koronavirusa, ti angažmani su se prilično proredili. Međutim, nakon što je švajcarska vlada 16. februara ukinula sve epidemiološke mere, a da su Nemačka i Austrija takođe najavile ponovno otvaranje klubova, Nucci se pohvalio da će posla na proleće biti preko glave i da ne zna kako će sve postići.

– Što se tiče rada u inostranstvu pod striktnim merama, meni je iskreno najteže padalo što su se iz dana u dan menjale te mere. Danas važi jedno, sutra važi drugo. Ako ćemo o posećenosti u klubovima, ja nisam osetio nešto pandemiju. Verovatno je gostima bio problem rađenje PCR testa, vakcinisanje i ostalo što je bilo potrebno za prisustvo, ali moji nastupi su stvarno bili uvek maksimalno posećeni – rekao je Igor.

Prema njegovim rečima, sa ukidanjem mera dolazi i puno posla. 



  • Sada kada se konačno ukidaju mere, posla imam preko glave u dijaspori. Sad će tek da bude puno i konačno ćemo lako moći da putujemo. Publika će svakako biti rasterećenija. Radujem se zaista tome i jedva čekam da se sve vrati u normalu – zaključio je reper i dodao da gastrabajteri "padaju u trans" na njegovu pesmu "Bebo 2".

Podsećamo, Nucci je nedavno najavio da publika njegov naredni hit može da očekuje u martu.

  • Mega projekat početkom marta. Spremite se – ranije je rekao on.

Takođe, on je nedavno najavio i da će ove godine izbaciti dugo očekivani duet, a fanovi su pretpostavili da je u pitanju saradnja sa Teodorom Džehverović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz