Pretraži

Uživa u novoj ulozi: Biba iz „Crnog Ceraka“ raznežio fanove novom fotkom, pa pokazao kako se snašao kao tata (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bibismols

Biba, popularni reper i deo grupe „Crni Cerak“, pre 3 meseca je postao tata po prvi put, a sada je na društvenim mrežama pokazao kako se snašao u novoj ulozi.

Grupa „Crni Cerak“ napravila je pravi bum na muzičkoj sceni pre par godina, a iako i dalje planiraju da prave zajedničku muziku i nastupaju, članovi ovog rep sastava uspešno grade i svoje solo karijere.

Po hitovima se do sada najviše izdvojio Biba, koji pored dueta sa Amnom, Vojažem i Nikolijom ima i solo numere koje broje milionske preglede.

Iako na društvenim mrežama rado promoviše svoju muziku, o Bibinom privatnom životu se ne zna puno. Ono što su fanovima imali priliku da vide jeste da reper već nekoliko godina uživa u ljubavi sa devojkom koja se na mrežama potpisuje nadimkom Saka.

Foto: Instagram printscreen/bibismols

Zato je za sve bilo iznenađenje kada je pre nešto više od pola godine otkrio da je sa izabranicom stao na „ludi kamen“. Ubrzo je došla i objava da par očekuje prvo dete, a pre 3 meseca su stigle najlepše vesti iz njihovog doma da su Biba i njegova supruga dobili sina.

U tom periodu, reper je završio u bolnici zbog povrede noge, a nakon toga je započeo letnju turneju dok aktivno radi na novim pesmama. Međutim, Biba je sada pokazao i da uživa u ulozi oca, te je podelio preslatku sliku sina. Da je posvećen tata, govori i činjenica da je fotka nastala nakon kupanja bebe za koje je reper bio zadužen.

Foto: Instagram printscreen/bibismols

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz