Pretraži

BEZ USTRUČAVANJA: Karleuša progovorila o svim ženama u Srbiji!

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša svoju Instagram platformu, pored toga što kači provokativne seksi fotke, koristi i da se oglasi o mnogim socijalnim pitanjima koji su bitni za društvo. Ovaj put ona je progovorila o ženama i tome koliko su one nezaštićene, kako svuda u svetu, tako i u našoj zemlji. 

  • Nasilje nad ženama u Srbiji je doživelo vrhunac. Šta radi ministar pravde?! Gde su jasne mere da se nasilnici nauče pameti po kratkom postupku? Koliko još žena treba da izgubi život? Stradaju i deca. Od smrdljivih tabloida koji opravdavaju nasilje nad ženama i učestvuju u ponižavanju, do skaradnih rijalitija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, gde se žene vređaju, dave, udaraju i ponižavaju zarad nečije u**ane zarade, do porodičnog doma – žene u Srbiji su žrtve! Žene u Srbiji su žrtve! Žene u Srbiji nemaju kome da se obrate za pomoć! Srbija mora da zaštiti žene hitno jer su same i bespomoćne – napisala je Jelena na svom Instagram storiju. 

Podsećamo, i sama pevačica je bila žrtva medijskog nasilja, zbog čega se i dan danas sudi sa tabloidima koji nisu poštovali njenu privatnost. 

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz