Pretraži

Bez trunke šminke: Aleksandra Mladenović u potpuno prirodnom izdanju oduševila fotkama sa egzotične destinacije (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović otputovala je u Španiju, a sada se pokazala u potpuno prirodnom izdanju i sa svojim pratiocima podelila fotke bez šminke.

Pre mesec dana pevačica je svoj 30. rođendan obeležila veliku proslavom u jednom restoranu, a među zvanicama su se našle naše brojne poznate ličnosti i njene kolege, te je slavlje trajalo do duboko u noć.

Samo nekoliko dana pre proslave, Aleksandra se vratila sa Maldiva, na koje je otišla sa svojim novim izabranikom.

Nakon turbulentnog ljubavnog perioda, Mladenovićka je sreću pronašla pored izvesnog Darka Dobričanina, i iako su u početku otvoreno pokazivali svoje emocije na društvenim mrežama, oni su ipak odlučili da svoju privatnost zadrže dalje od medija kako bi se pevačica u potpunosti skoncetrisala na svoju karijeru i promociju iste.

Sada, ona je odlučila da opet ode na jedan kraći odmor kako bi napunila baterije za napornu, letnju sezonu, te je otputovala u Španiju, odakle gotovo svakodnevno deli kako uživa na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Između ostalog, Aleksandra je odlučila da se potpuno opusti i uživa bez preterenog sređivanja, a pevačica je sada pokazala i kako izgleda bez šminke. S obzirom na to da ima urađene trepavice i obrve, pevačici nije teško da održava atraktivan izgled, ipak ona je svoje fanove posebno oduševila u ovom izdanju bez šminke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz