Pretraži

,,BEZ NJE NISAM MOGAO DA FUNKCIONIŠEM“: Gasttozz iskreno o svojoj verenici

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Gasttozz je nedavno izašao iz rijalitija koji mu je i te kako promenio tok života, s obzirom na to da se pomiro sa svojom bivšom devojkom Naidom Gadžo, koju je nedavno i verio.

On je u emisiji IDJHOT sa voditeljkom Danicom Nikolić iskreno razgovarao o njihovom odnosu ali i zajedničkim planovima, međutim istakao je da nije mogao ni da zamisli da će se sve ovo desiti.

– Ona nije ni bila u planu, saznao sam da će da uđe u isti rijaliti kao i ja, fazon jedno deset dana pred ulazak, što mi je bilo katastrofalno. Zato što je generalno to moje viđenje na nju, jer je ona jedna vrsta otrova, koji sam jednom popio i jedva se izlečio, i sada sam bukvalno opet uzeo istu dozu, ali to je nekako ta čar, nekako ona pa ona, trudim se ja ali ne može, ne možeš pobeći od istine, ili ti od otrova – rekao je on.Takođe, ovom prilikom želeo je da istakne i da je Naida neko bez koga stvarno ne može da funkcioniše.

– Ona nikada nije izašla iz glave, nije izašla iz trendinga u mojoj glavi, uvek je bila broj jedan. Ne znam zbog čega, koliko god je ona ovako luda i ishitrena, verovatno je to i ono što najviše volim kod nje. Sa njom nekako mi nikada nije dosadno, bez obzira da li se posvađamo, da li se pomirimo, uglavnom ona je neko bez koga ja stvarno nisam mogao da funkcionišem. Trudio sam se, lagao sam sebe, ali sa njom mi je nekako najlepše – potpuno iskren je bio Gasttozz.

Međutim, Danicu je zanimalo da li Gasttozz možda ima strah da se ova cela bajka ne prekine, kao što ranije bio slučaj.

– I ona i ja imamo oprez, ne verujem da bi bilo mnogo strašno da se to opet prekine, jer smo već jednom to preživeli, i nekako nam je sada lakše, jer znamo šta znači ako ne budemo zajedno, i onda se na neki način trudimo da neke stvari koje smo u prošlosti radili što nisu bile baš gotivne, da to ne radimo više – istakao je on.

Ceo razgovor Gasttozza i Danice možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT na IDJTV YouTube kanalu u ponedeljak u podne.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz