Pretraži

,,BEZ IKAKVE SENZACIJE“: Komšije otkrile kako je protekao dan venčanja kod Kaće i Gobelje

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarinagrujic.doll

Pevačica i fudbaler venčali su se na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, u krugu porodice i najbližih prijatelja, gde ih je prema pisanju medija bilo ko 50.  Katarina je za kumu izabrala svoju koleginicu Andreanu Čekić, koja je bila i najveselija na proslavi, a ono što su mladenci zahtevali od gostiju jeste da ne koriste mobilne telefone i ne objavljuju slike sa iste. 

Komšije poznate pevačice i fudbalera otkrile su kako je izgledalo na sam dan njihovog venčanja u njihovom komšiluku.

  • Video sam juče lepo obučene momke koji su prošli pored kafića, nosili su bukete cveća, ali nisam, iskren da budem, zagledao da li su se tamo uputili. Pretpostavljam da jesu pošto je juče bilo venčanje, ali nikakve gungule nije bilo. Nije se čula nikakva muzika, valjda bi barem bilo trubača ako ništa drugo. A Katarinu i Gobelju često vidim kada prođu automobilom – ispičao je komšija iz obližnjeg kafića, gde stanuje Katarina.  
Ništa nisam čula, moram da vam priznam, a radila sam juče. Verovatno su se samo pokupili i otišli, videla sam u novinama da su se venčali u Čeneju. Inače Katarinu često sretnem, svrati ovde kod nas, vrlo je fina i lepo vaspitana devojka – rekla je Kaćina komšinica iz obližnje prodavnice, dok je gospođa koja radi u radnji brze hrane, koja se nalazi u zgradi gde stanuje fudbaler, rekla da fudbalera taj dan nije videla.  

  • Nisam videla Marka danas, a baš sam dva puta izlazila nekim poslom. Ne mogu sa sigurnošću da vam kažem da se nešto dešavalo juče, ali jesam čula neku galamu u zgradi, smeh i graja, moguće je da su tada krenuli na venčanje, to je kratko trajalo, brzo su izašli napolje – rekla je Markova komšinica, kako prenose domaći mediji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz