Pretraži

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Lana Del Rej se upustila u raspravu sa hejterima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Lana Del Rey

Sve je počelo kada je korisnik Tvitera napisao: "Samo znam da je Elizabet glasala za Trampa, voleo bih da mogu da pogledam njene evidencije o glasanju. Nešto mi ne odgovara." Inače pevačicino rođeno ime je Elizabeth Grant.

Na ove prozivke Lana je imala vrlo jednostavan odgovor: "Je*i se" 



Zatim je drugi, očigledni obožavalac dodao: „Istetovirao sam je na ruci“, što je inspirisalo na još jednu oštru repliku pevačice. „Ne, pročitaj bolje šta si napisao." aludirajući na njegove greške u pravopisu. Korisnik je tada u tvitu koji je obrisan odgovorio da će možda morati da učini da Lana nestane sa te društvene mreže, mada bi to bilo „zaista teško“. Del Rejeva je na to uzvratila: "Brate. Čekala sam da to učiniš."

Zatim je druga korisnica Tvittera objavila snimak sa pevačicinog Instagram Livestream-a od 3. novembra, u kojem na svom telefonu gleda izbornu mapu i napominje: „Sve je puno crvene boje“. 

  • Izborom ovog obmanjujućeg klipa iz celog livestream-a nećete dobiti višelajvova“, napisala je ona kao odgovor na implikacije da je podržala republikansku pobedu. „Glupo“, dodala je.

Naime, već mesecima unazad javne ličnosti u Americi apeluju na narod da izađe na izbore i glasaju za novog predsednika Amerike, a iako su se izbori održali, neizvesnost i dalje vlada jer se konačnom rezultatu ne nazire kraj.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz