Pretraži

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Karleuša prokomentarisala Evroviziju 2021. (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša bez dlake na jeziku prokomentarisala Evroviziju, pohvalila devojke iz grupe Hurricane, ali istakla i nedostatke koje je primetila.

Devojke iz grupe Hurricane su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Brevo devojke! – započela je ona.

A ondah nakon toga istakla je da su pravila igre na evropskoj sceni malo drugačija.

– Nažalost, kao što sam i predvidela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, trži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da "kida, grmi i gori" nažalost nije ono što "pali" ostatak sveta – dodala je ona.



Odmah nakon toga prokomentarisala je Mariju Šerifović i njenu pobedu na Evroviziji.

Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost i bila je dovoljno čudna da bude art. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim. Zato je pobedila, tad u tom momentu je bila novi, drugačiji vibe. Marija je to bila prirodno. Marija je bila ličnost. A pobedu uvek donosi posebna ličnost. Ponoviću naše devojke su bile top i ja ih obožavam ali po našim lokalnim standardima – istakla je ona.

Međutim, onda je prokomentarisala i stajling devojaka, za koji je iskreno rekla da joj se ne dopada.

– Ako smo već išli na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas… Šta je bilo novo i drugačije? Biću iskrena, naše devojke nisu imale tim koji bi oko njih "sašio" jak koncept. One su kao izvođači svoj deo posla odradile besprekorno, nisu bile dužne da se bave drugim elementima. To je morao da radi tim – dodala je ona.

– Iz godine u godinu Srbija šalje na Evroviju "topovsko meso" izvođače koji se ostavljaju na milost i nemilost, ni krivi ni dužni. Bez logistike, bez para, uz puno stresa… I uvek se pitamo zašto tako loše prolazimo. Ponavljam, devojke su svoj deo odradile brutalno dobro. Ali objasnila sam vam šta je sve zakazalo, što nema veze sa njima – rekla je Jelena, pa za kraj prokomentarisala i Italijana koji je odneo pobedu.

– Zato je ovaj put pobedio ku**eviti Italijan na štiklama. Rok Bog, ličnost, koncept- Zato su dobro prošli i Švajcerska, Frencuska… Zapamtite, ono što vi mislite da je bezveze, zapravo nije, samo vi nemate pojma i zato su u Srbiji hitovi pesme i izvođači 3 dinara – završila je ona.
 

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz