Pretraži

BESNO JE VIKAO NA NJU I GOVORIO OKRUTNE REČI: Otkriveni detalji krvničke svađe Harija i Megan, princ priznao sve!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BBC News

Mnoge je iznenadilo što je jedna od prvih stvari koje je detaljno opisao u knjizi bila svađa s Megan koju je doživeo na samom početku veze.Reč je o njihovoj prvoj svađi koja ga je, prema njegovim rečima, prodrmala poput groma i pomogla mu da počne da rešava probleme iz detinjstva.

– Možda mi je vino udarilo u glavu. Te nedelje provedene u borbi s novinarima možda su me iscrpele. Meg je rekla nešto što sam pogrešno razumeo. Delom je to bilo zbog naših kulturoloških razlika, delom zbog jezičke barijere, ali sam to veče bio i malo preosetljiv. Pitao sam se zašto se tako okomila na mene – napisao je Hari i nastavio:

– Htela je da zna odakle to dolazi. Nisam znao kako da joj odgovorim. Pitala me gde sam čuo da muškarac tako razgovara sa ženom i jesam li ikada čuo odrasle da tako razgovaraju dok sam bio dete. Pročistio sam grlo skrećući pogled.

– Kada sam rekao 'da', rekla je da ne bi tolerisala takvog partnera. Niti da ima dete sa njim. Niti ovakav život – opisao je princ tok svađe i otkrio kako mu je ona promenila život, jer se obratio novom terapeutu.

Screenshot: Youtube/TODAY

Screenshot: Youtube/TODAY

 

– Naravno, Meg i ja smo prolazili kroz iskušenja, pravi nemir, ali Hari koji je toliko besno vikao na Meg nije bio isti Hari, zdravi Hari koji je iznosio svoje probleme ležeći na kauču. Bio je dvanaestogodišnji Hari, traumatizovani Hari.

– Vikao sam na nju, govorio grube i okrutne reči. Dok sam ih izgovarao, osetio sam da se sve u sobi smrzlo… Megan je izašla iz kuhinje, nestala je na dobrih petnaestak minuta. Našao sam je gore. Sedela je u spavaćoj sobi. Bila je smirena i mirno mi je rekla da više nikada neće tolerisati da joj se tako obraćam – prenosi Story.hr.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz