Pretraži

„Nisu mogli da dođu do kompromisa, ono što su imali je nestalo“: Dženifer Lopez i Ben Aflek i potpisali papire za razvod?

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Poznati par Ben Aflek i Dženifer Lopez, prema navodima izvora „Daily maila“ konačno su stavili tačku na svoj brak i potpisali papire za razvod.

Brak Dženifer Lopez i Bena Afleka je glavna tema stranih medija već mesecima. Navodi o njihovom rastanku pojavili su se nakon njihovih čestih svađa, zatim su i jedno i drugo viđeni bez vereničkog prstenja. Nakon što su stavili svoju vilu na prodaju svima je postalo zaista jasno da je kraj blizu, međutim par se nije oglašavao ovim povodom.

Njih dvoje nisu uhvaćeni zajedno već više od mesec dana, a poznato je da par nije proslavio ni svoju drugu godišnju braka. Prema navodima oni su odlučili da neko vreme provedu razdvojeni kako bi probali da se izbore sa svojom situacijom, međutim to po svemu sudeći nije poboljšalo njihov odnos, pa je tako nedavno Dženifer svoj 55. rođendan proslavila daleko od svog supruga, a sada su kako navodi „Daily mail“ njih dvoje potpisali papire za razvod.

Foto: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kako su oni naveli poznati glumci su još jednom podbacili kada su u pitanju bračni odnosi, s obzirom da su oboje imali brakove i pre ovoga. Oni su, navodno, posle dve godine stavili tačku na svoj brak.

“Dokumenti za razvod para su ‘završeni, ali još nisu predati’”, tvrdi više izvora, a jedan navodi:

“Lopez i Aflek će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspe, ali… Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili”, naveo je drugi izvor i premda se par još uvek nije zvanično oglasio povodom ovoga, to je nešto što svi očekuju da će se desiti u skorije vreme.

dženifer lopez ben aflek
Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svakako već mesecima oni su pokušavali u tajnosti da podele svoju imovinu, međutim to baš i nije prošlo neprimećeno. Nakon što su prodali vilu u kojoj su zajedno živeli, Aflek je kupio novu vilu vrednu čak 20,5 miliona dolara. Zanimljivo je da se to, kako navode strani mediji, desilo baš na dan kada je Dženifer proslavljala svoj 55. rođendan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz