Pretraži

,,BATINE SU UČINILE ČOVEKA OD MENE“: Milica Dabović o torturi koju je preživela

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Starija sestra Milice i Ane Dabović, jeste Jelica Dabović, takođe uspešna košarkašica koja je jednom prilikom izašla u javnost sa pričom o ocu koji je vršio torturu nad njima i maltretirao ih, ali Milica i Ana nikada nisu stale uz nju i okrenule leđa ocu.

  • Mi ne delimo isto mišljenje, zato što su to naši roditelji, ja ih volim najviše na svetu i kakvi god da su… Pogotovo mamu. Kako da o tom čoveku da kažem nešto loše, jer da njega nije bilo Ana i ja ne bismo postojale, ko zna šta bismo radile danas i čime bismo se bavile? Ali, nekako je to kod nas čudno, jako čudna porodica. Ja mami i tati kažem hiljadu puta, "Bože, vi imate četiri probisveta i hvala Bogu vi ste nas i napravili i rodili i odgajali, ali nikada od nas niste napravili loše ljude". To je ono što volim i kod Ane i kod nas, nikad nismo mrzeli nikoga šta god da se dešavalo uvek smo nekako gledali napred i držali smo jedni drugima leđa da bismo pričali jedni o drugima loše – rekla je Milica i dodala.


  • Ona je to doživela na drugačiji način, ja sam doživela batine tako da su mene batine napravile čovekom, ja to pokušavam da naučim Stefana. Ne kao mene moja mama, ''ko tebe kamenom ti njega hlebom''. Ne! Ko tebe kamenom – ti uzmi stenu. Ako si previše dobar, svi će da te gaze. Previše ljudima verujem, dobra sam i naivna, a to mi se u životu osvetilo. Da nije tako, nikada ne bih došla u ovakvu situaciju, da prodajem svoje stvari da bih preživela. Tako da, Jelica ima svoju priču, istinu, za mene je moja mama najveći heroj – istakla je Milica u svom gostovanju. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz