Pretraži

„Ja bih otišla da vidim to svojim očima“: Barbara Bobak iznela mišljenje o Desingerici i njegovim nastupima o kojima bruji region

Showbiz
1
Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Poznata pevačica Barbara Bobak pričala je o svojim nastupima, pa dala svoje mišljenje o Dragomiru Despiću Desingerici i njegovim kontroverznim izvedbama.

Barbara Bobak već nekoliko godina privlači veliku pažnju javnosti svojim nastupima za koje se uvek traži karta više. Osim pevanjem ona oduševljava i svojim specifičnim humorom zbog koga je dobila simpatije mnogih.

Kako je letnja sezona veoma aktivna za pevače, među kojima ni Barbara nije izuzetak, ona se sada dotakla svojih nastupa pa otkrila kakvu garderobu bira za izlazak pre publiku.

„Biram udobnu garderobu, nosila sam razne kostime, kvari mi energiju kada mi je nešto neudobno, kada su štikle previsoke“, istakla je ona.

Obzirom da često nastupa i da u njeni nastupi veoma energični, ona je otkrila da li je imala nekada peh na bini.

„Nisam imala peh da zbog visokih potpetica padnem na bini, saplela sam se, ali nisam pala, sva sreća.“

Pre nekoliko dana ona je na društvenim mrežama šokirala fanove kada je pokazala svoju novu frizuru. Naime, ona je rešila da napravi veliku promenu, pa je svoju kosu ofarbala u crvenu boju. Novim izgledom odmah se pohvalila na društvenim mrežama, a sada je otkrila odakle takva odluka.

Foto:Printscreen/Instagram:barbara.bobak

„Ja sam već dugo želela da promenim boju kose, dugo sam se dvoumila, samo sam jedan dan rešila da se ofarbam. Ne bih imala hrabrosti da se ošišam skroz, za to treba poseban oblik glave da bi to izgledalo kako treba“, navela je ona.

Česta tema ovih dana je i poznati izvođač Dragomir Despić Desingerica, koji od početka letnje sezone svojim nastupima privlači veliku pažnju javnosti, medija, ali i svojih kolega svojim kontraverznim performansima, a sada je ona otkrila kakvo je njeno mišljenje o popularnom kolegi.

„To je izvanredan marketinški potez jer svi pričaju o tome, a on nikoga nije povredio. Ti ljudi se nisu žalili na to, oni su podmetali glavu, zašto bih ja rekla nešto loše o tome. Ja bih otišla da to vidim svojim očima, ne bih bila u prvom redu, posmatrala bih iz ćoška“, rekla je Barbara za „Blic“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz