Pretraži

„BALKANSKA MADONA“: Strani mediji bruje o Karleušinom nastupu u Dubaiju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pevačica je u Dubaju nastupala u petak, kada je publici piredila pravi spektakl, a za tu priliku fanove je oduševila minijaturnim pink kostimom, dok je na rukama i glavi imala asesoare od perja.

Jelena i njen tim napravili su atmosferu za pamćenje, a naša pevačica privukla je i pažnju svetskih medija, koji su oduševljeni maestralnim pojavljivanjem Karleuše.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

– Zvezda koja je poznata kao "srpska Lejdi Gaga" oduvala je fanove zapanjujućim nastupom na najvećoj sceni u Dubaiju, poznatoj po najboljem mestu za noćni život u Emiratima – napisao je poznati list "The New York Age".

Šou koji je trajao više od dva sata, pokazao je da je sasvim opravdana titula "dive" koju Jelena nosi, a uporedili su je i sa jednom od najvećih zvezda svih vremena.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

  • Srpska zvezda poznata kao "balkansa Madona"… – piše u listu "Benzinga".

Njen nastup opisan je kao veliki spektakl, koji će se dugo pamtiti. Pre nje na ovom mestu nastupale su zvezde poput Tajge i Frenč Montane, a sada je naša pevačica bila prva žena koja je osvojila scenu ovog prestižnog mesta u ovoj svetskoj metropoli.

Inače, Karleuša je odlučila i da nekoliko dana odmori u Dubaiju, gde se još uvek nalazi i uživa sa svojim ćerkama.



Za to vreme, domaći mediji i dalje spekulišu šta je bio povod za svađu i navodno porodično nasilje u kući Karleuša-Tošić, a u međuvremenu se pojavila se priča da je fudbaler već pronašao drugu ljubav.

Tako, eksplodirala je vest da je Tošić već nekoliko meseci u vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Ovim povodom Duško je ostao dosledan sebi i nije se oglašavao, ali je Sofija za hrvatski magazin Story demantovala ove navode.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz