Pretraži

„Ja sam džentlmen“: Baka Prase otkrio šta se dešavalo posle lajva sa Karleušom, pa priznao da li je „Roleks“ koji joj je poklonio FEJK

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Nakon nedeljnog lajva sa Jelenom Karleušom koji je uzburkao javnost, Baka Prase je nastavio sa svojim regularnim sadržajem, a sada je svojim fanovima otkrio šta se dešavalo sa pevačicom nakon završenog snimanja.

Karleušin i Bakin lajv podigao je veliku prašinu u javnosti, te od nedelje uveče mediji i njihovi fanovi ne prestaju da bruje o njihovom odnosu. Pevačica je bila potpuno iskrena pred kamerama, te je progovorila o brojnim temama iz privatnog života, svojoj deci, bivšem suprugu i karijeri, a izmešu ostalog komentarisala je i brojna dešavanja na javnoj sceni.

Ceo lajv bio je humanitarnog karaktera, a pevačica i influenser prikupili su 15.000 evra, nakon čega je Baka obećao da će i on sam donirati 10.000 evra.

U svom sinoćnjem lajv uključenju Bogdan je otkrio nešto više o svom odnosu sa Karleušom, kao i kakav je utisak pevačica ostavila na njega.

„Karleuša me oduševila, top je za lajv top, nije zenatara, brzo razmišlja, baca fore, pametna je, troluje i oduševila me majke mi brate, ono je bilo next level… najbitnija stavr, roleks nije fejk, pomislila je da je roleks fejk jer njoj neshvatljivo da je njoj neko dao roleksa na poklon, tako da znaš ono rispekt“, rekao je on između ostalog.

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

S obzirom na to da su se tokom celog lajva Baka i Karleuša „peckali“ i da su mnogi komentarisali njihovo ponašanje, jutjuber je otkrio i šta se desilo kada su se ugasile kamere.

„Ja sam džentlmen, ali ništa se nije desilo posle lajva, šta ste mislili da ćemo da snimamo filmove za odrasle, ali imao sam veliki problem, ja sam tokom lajva ako se sećate, popio lek za potenciju i meni je tokom lajva dok sam gledao njene spotove, krenulo je da me radi, da me mrecka, osećam neke žmarce tamo dole, osećao sam neku neprijatnost.“

Baka je između ostalog progovorio i o humanitarnoj pomoći koja je prikupljena za najugroženije porodice u Bosni i Hercegovini, te je otkrio da novac još uvek nije uplaćen, ali da će i to biti urađeno što pre.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz