Pretraži

BAJKOVITO: Nataša Bekvalac svojoj mezimici priredila žurku iznenađenja za 15. rođendan

Showbiz
0
Photo: Promo

Naime, kako se njena naslednica izjasnila da ne želi da proslavlja rođendan, Nataša je "uzela stvar u svoje ruke" i uz pomoć dekoratera bajkovito uredila Haninu sobu, u kojoj joj je organizovala rođendansku žurku.



  • Nije htela da slavi rođendan, ali zato je mama tu – napisala je Bekvalčeva uz snimke koje je postavila na Instagramu, gde se fanovima pohvalila kako je ukrasila ćerkinu sobu.
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

 Sudeći prema tim videima, u Haninoj spavaćoj sobi vidimo da je postavila sto sa koji je dekorisala detaljima u ljubičastoj boji. Cvetni aranžmani takođe su dominirali, kao i baloni kojim je ukrašen transparent na kojem je ispisano ime Hana.

Screenshot: Instagram/bekvalceva

Screenshot: Instagram/bekvalceva

 

Podsećamo, pevačica se prethodno oglasila na društvenoj mreži, gde je svojoj naslednici posvetila emotivnu rođendansku čestitku.

– Bebo moja prva ,ljubavi mamina najveća, srećan ti rođendan. Moj si najveći uspeh, moja si bezuslovna ljubav, moj si oslonac, moj si saputnik i borac, hvala ti što vec 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj i hvala ti što sam ti mama. Nije nam lako, ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki,ne zaboravi – napisala je Nataša uz niz njenih i Haninih zajedničkih fotografija.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz