Pretraži

„BACILA SAM MU TEST“: Lindzi Lohan iskreno progovorila o trudničkim strahovima

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/lindseylohan

Lindzi je priznala da joj nije svejedno zbog uloge koja joj predstoji, te da je uzbuđena, ali i nervozna zbog bebe koja stiže.



Ona je u intervjuu za Alure otkrila da je puna emocija i da ne može da dočeka da vidi šta će joj sve majčinstvo doneti.

Plačem suze radosnice. To ja sam. Doduševo, ovo sad su verovatno bebine emocije. Sve te preplavi, ali na dobar način. Ne mogu da dočekam da vidim kakav je osećaj i kako je to biti samo mama – rekla je glumica.

Lindzi je potom podelila kako je mužu Baderu Šejmasu, biznismenu, saopštila da će biti otac. Nije bilo romantičnog trenutka, već je glumica to odradila na sebi svojstven način.

Uopšte nije bilo uzbudljivo. Ušla sam u sobu i bacila sam mu test. Rekla sam "Pogodi šta", na šta je on uzvratio sa "Jesmo?" i to je bilo to.

S obzirom na to da su poslovi njenog supruga vezani za Dubai, ovaj par živi tamo već punih osam godina, a sada se Lindzi osvrnula na to kako je to uticalo na njene planove vezane za karijeru, te je priznala da bi volela da se posveti produkciji i glumi u ljubavnim komedijama.

  • Poznajem to područje jako dobro. Sanjala sam da radim sa Martinom Skorsezeom i Benisijom del Torom, ali neću pokušavati da rekreiram njihov rad. Neću da budem u stilu "O, želim da radim Marvela". Da li želim da napravim sopstveni brend? Da li želim da pokrenem novu kompaniju za produkciju. Za sve ove stvari mogu da izdvojim vreme da razmislim. Dubai mi daje taj prostor da imam svoju viziju o tome šta želim sledeće da uradim – rekla je Lindzi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz