Pretraži

ATMOSFERA ZA PAMĆENJE: Evo kako su izgledali nastupi šest takmičara IDJShow-a na Freestyler-u (VIDEO)

News
0
Photo:IDJTV

Većina takmičara je prvi put nastupala na Freestyler-u i njihov glavni zadatak je da osete binu, publiku i kako je to pevati pred velikim brojem ljudi.



Čim smo ušli ja sam osetila taj neki drugačiji vajb i imam baš puno adrenalina, biće ludilo – rekla Ermina kroz osmeh.

Lores i Džordži su spremni da prikažu "cirkus" na sceni, jer kako kažu tako su i obučeni, a i takvu energiju odašilju.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV


Pozitivna trema i napetost se osetila među takmičarima, ali su oni dali sve od sebe da prikažu publici drugu stranu emocija, odnosno uzbuđenje, zabavu i perfektan scenski performans.

Ipak, takmičari su se i više nego dobro snašli u ovom zadatku, čemu svedoči i to što je publika sve vreme bila na nogama, džuskala i pevala zajedno sa takmičarima.

Ostatak kolega koji nastupa u četvrtak ove nedelje su podržali sve koji su nastupili prethodne sedmice i poželeli su im ogromnu sreću.

Photo:IDJTV

Photo:IDJTV


 – Svakako smo došli ovde da podržimo prvu grupu naših drugara koji će da nastupe večeras. Imam adrenalin kao da ja nastupam i ne mogu dočekati da vidim sve to – uzbuđeno je rekao Severin

Relja je posavetovao mladu Lores da po završetku show-a kreće prava priča kada su nastupi u pitanju i da tada najviše trebaju da se trude i naporno rade. 

Photo:IDJTV

Photo:IDJTV


Ukoliko niste ispratili uživo nastup prošle sedmice, možete podržati naše mlade takmičare ove nedelje u četvrtak na Freestyler-u i čuti kako se oni uživo snalaze na stage-u. Učesnici IDJShow-a koji otvaraju četvrtak veče su: Stefan SHY, Anastasija Spasevska, Natalie Balmix, Ljupka Arsovska, "4YU" i Mahrina.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News