Pretraži

POTPISALA RAZVOD I NASTAVILA DALJE: Arijana Grande snimljena sa novim dečkom! (FOTO)

Showbiz
1
arijana grande
Photo: Instagram/arianagrande

Poznata pevačica Arijana Grande nedavno se razvela nakon dve godine braka i odmah je pronašla novog dečka, a u subotu je p ar uslikan u jednom poznatom restoranu.

Arijana Grande i njen dvadesetsedmogodišnji suprug, agent za luksuzne nekretnine, Dalton Gomez razveli su se nakon dve godine braka. Iako su mnogi pričali o njihovoj vezi, i bili oduševljeni njihovom ljubavlju, poznati par je ipak odlučio da stavi tačku na svoju vezu, međutim to, naravno nije za pevačicu značilo i stavljanje tačke na ljubavni život.

Od nedavno se šuška da je ona u vezi sa pozantim glumcem Itanom Stejlerom. Kako su mediji prenosili, Arijana i Itan su se upoznali na snimanju filma „Wicked“, a ubrzo su među njima planule strasti.

Ariana Grande
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je svima poznato jeste da je Arijana Grande podnela zahtev za razvod od supruga Daltona Gomeza 18. septembra, međutim ono što mnogi ne znaju jeste da se i Slejter ove godine razveo od svoje supruge Lili Džej. Kako strani mediji navode glumac je još uvek bio u braku kada su njih dvoje počeli da se viđaju, pa mnogi Arijanu navode kao razlog njihovog rastanka.

Sada je ovaj par uslikan u novom druženju. kada su Arijana i Itan uživali u noćnom izlasku u Njujorku tokom minulog vikenda. Čini se da pevačica najbolje koristi vreme sa dečkom sa Brodveja, budući da je par u subotu primećen kako se osmjehuje i uživa tokom večere u restoranu na Menhetnu.

Ariana Grande
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 Na fotografijama koje je zabeležio izvor portala TMZ, Grande i Slejter su “uhvaćeni” tokom emotivnog razgovora.

Par je, kako navodi pomenuti portal, proveo skoro dva sata uživajući u izlasku.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz