Pretraži

„APELUJEM NA LJUDE“: Marija Mikić zamolila fanove da joj pomognu u odluci, pa progovorila o detaljima iz porodičnog doma

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

S obzirom da par širi svoju porodicu, oni su se nedavno i preselili u novi dom. Velika kuća sa dvorištem, vredna skoro pola miliona evra, izazvala je mnogo pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a dosta njih je i pohvalilo Marijin ukus što se tiče uređenja enterijera.



Pevačica je sada za portal 24sedam rekla kako su izabrali baš ovu kuću i u čemu najviše uživa.

Ovo je jedina nekretnina koju smo gledali kada smo krenuli u potragu. Prva i jedina, odmah smo je kupili, nismo ništa drugo hteli da gledamo. Ne da smo se navikli, nego imamo utisak kao da smo oduvek ovde živeli. Valjda je do energije, neke stvari se poklope, ovo je moj dom, ja ne znam kako sam uopšte negde drugde živela – rekla je Marija i otkrila u čemu porodično najviše uživaju.
 

 

  • Ovde imamo dvorište, što je jako bitno. Nikada nisam imala dvorište, osim kod babe i dede, uvek sam bila u zgradi. Čak i ovaj poslednji je bio salonski stan, stara zgrada, pa nismo imali ni terasu. Tako da sam ovo jako želela.

    Iako joj je termin sredinom maja, Marija i Jovan još uvek nisu smislili ime za naslednika.

  • Nemamo pojma! Apelujem da mi ljudi šalju imena (smeh). Šalim se, sva imena koja mi se nekako sviđaju ih već ima naširoko. Drago mi je što se stara imena vraćaju na velika vrata. Možda imam neko potencijalno ime, ali neću da lupetam gluposti. Kad ga budemo videli, znaćemo – rekla je Marija za 24sedam, a onda je i uporedila prvu trudnoću sa ćerkom Đurđom i otkrila da već vidi razliku između ćerke i sina.
  • Totalno mi je ova trudnoća drugačija. Đurđu nisam osetila, bila je mirna u stomaku, a ovaj mali, već se vidi da će haos da pravi. Šutira me, nema milosti ni malo, možda mi vraća za nastupe koje sam imala do osmog meseca. Napreduje, bili smo i na kontroli, sve ide kako treba i evo čekamo, bukvalno za 10, 15 dana kada će da se smiluje, da odredi sebi kad će da se rodi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz