Pretraži

Anu Ivanović napali zbog ove pevačice!

Showbiz
0
Photo: Instagram/anaivanovic

Međutim naišla je na brojne negativne komentare i prozivke pratilaca, kojima se ovaj njen gest, izbor muzike i pomenute pevačice, očigledno nije dopao.

Među komentarima na ovu objavu su: "Zašto baš Dua Lipa, ona je loš izbor", "Zašto Dua Lipu, osobu koja mrzi Srbe i propagira veliku Albaniju?", "Pobogu Ana, pa zašto pokvari utisak svoje lepote sa Dua Lipom? Zar te ne boli duša što je naga igrala u Pravoslavnoj crkvi na Kosovu? Od toliko lepe muzike i plemenitih osoba, baš nju da izabereš", "Zašto Ana, zaboga?! Ti si prodala dušu".Ana se još uvek nije oglasila ni odgovorila na pomenute komentare, a ostaje da vidimo da li će to da uradi.

Podsećanja radi, pevačica Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije.

Nedavno je Srbe je nazvala "fašistima" i "okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti".

Video koji je Ana podelila i zbog kog se našla n audaru hejtera možete pogledati OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz