Pretraži

Baka Prase i Vojaž zakopali ratne sekire, a njihove bivše postale – drugarice! Breskvica i Anja Bla uživaju u popularnom letovalištu, zajedničkim snimkom privukle svu pažnju (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:brrrreskvica; anjablaa

Influenserka Anja Bla nedavno je otputovala u Budvu gde se susrela sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a video koji su njih dve napravile nasmejao njihove mnogobrojne fanove.

Anja Bla je poznata kao neko ko voli da putuje i da uživa u odmorima u morskim krajevima. Naročito od kada je raskinula sa influenserom Bakom Prasetom, sa kojim je četiri godine bila u vezi, ona često ide na luksuzna putovanja.

Tako je nedavno posetila Španiju, nakon koje je nekoliko dana provela i u Crnoj Gori, i malo nakon što se vratila u Beograd ona je ponovo odlučila da ode na crnogorsko primorje. Ovoga puta ona je sa drugaricom otišla u Budvu gde je uživala u odličnim provodima, a u jednom od kafića nastup je imala i naša poznata pevačica Anđela Ignjatović Breskvica.

Naime, već duži vremenski period Breskvica gotovo bez dana odmora nastupa na poznatim lokacijama, pa je sada na red došla i Budva gde je ona očekivano napravila odličnu atmosferu.

Da je zabava bila na nivou moglo se videti i po Anjinim storijima na kojima je objavila snimke sa ovog nastupa, a onda je usledilo pravo iznenađenje za fanove. Naime, fanove je dočekao jedan snimak koji je nasmejao sve a na kom su Anja i Breskvica pokušale da poziraju zajedno, a onda je Anja shvatila da zapravo snima.

Foto:Printscreen/Instagram:anjablaa

„A ne snimak je“, čulo se kako Anja izgovara, nakon čega se mogao čuti njihov smeh.

Ovaj video su neki korisnici čak podelili na Tiktoku, pa su u opisu napisali:

„Duo koji nismo znali da nam treba“, a onda su usledili mnogobrojni komentari:

„Prelepe“, „Kao sestre“, „Prave kraljice“, bili su samo neki od komentara.

 

@nemanjaspasic23 @BRESKVICA the duo we didn’t know we needed🫶🏻👑 #foryoupage #fyp #breskvica #andjelaignjatovic #foryoupage #fyp #anjablaa @Anja ♬ Gnezdo orlovo – Breskvica

Spoj ove dve devojke na jednom mestu je iznenadio i oduševio njihove mnogobrojne fanove, a ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica da su njihovi bivši momci Vojaž koji je bio u vezi sa Breskvicom, i Baka Prase, nedavno zajedno snimili pesmu kao i jedan humanitarni video, pa je sada  druženje njihovih bivših devojaka upravo zbog toga dodatno privuklo pažnju fanova.

Podsetimo se, premda u prošlosti Baka i Vojaž nisu bili u najboljim odnosima, kada su pre nešto više od mesec dana iscenirali dramu i svađu, niko nije posumnjao u istinitost svega. Oni su najavili i boks meč u kom su trebali da se obračunaju, međutim kada je klip izašao svi su ubrzo shvatili da je u pitanju bila samo šala koju su oni napravili kako bi privukli veliku pažnju fanova, a sve u svrhu toga da povećaju svest o bitnosti humanitarnih akcija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz