Pretraži

Andrija Milošević uskoro u ulozi oca?

Showbiz
0
Photo: Instagram/andrijamilosevic_official

Popularan glumac vešto krije svoju privatnost, i iako je u dugogodišnjoj vezi sa svojom koleginicom Aleksandrom Tomić, nikada javno nije govorio o detaljima njihovog odnosa. 



  • Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard – rekao je Andrija jednom prilikom i istakao da je Aleksandra njegova druga polovina. 

On je takođe otkrio i da li uskoro planira da se ostvari u ulozi oca, bez uzdržavanja je odgovorio:

 Naravno. Nisam lud da ne budem otac – istakao je on. 

O tome da je potpuno spreman za novu životnu odluku, govori i činjenica da već sada zna kakav će otac biti i kako će se u vaspitanju deteta postaviti:

  • Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi – kaže glumac i iskreno priča da unapred zna kakav će biti otac:

  • Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu – rekao je glumac za medije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz