Pretraži

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SE OŽENIO U TAJNOSTI! Glumac otkrio sve detalje intimnog venčanja, a evo ko je prisustvovao ceremoniji

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/andrijamilosevic_official

Ponosni otac ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi, a sada je rešio da prvi put progovori o pojedinim detaljima iz privatnog života koji su zanimali mnoge. 



Naime, Andrija se, otkako je započeo vezu sa koleginicom Aleksandrom Tomić, često susretao sa pitanjima vezanim za ženidbu, međutim, glumac sve do sada nije želeo da govori na tu temu, da bi konačno priznao da je u braku već nešto više od godinu dana!

Kako je glumac potvrdio tokom gostovanja u emisiji "Uz kafu sa" kod popularne glumice Seke Sablić, dvadesetak dana pre nego što je na svet stigao njihov naslednik Relja, Andrija i Aleksandra odlučili su da izgovore bračne zavete.

– Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadestpet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama – rekla je u pomenutoj emisiji Aleksandra, dok se na to Andrija nadovezao:

– Venčali smo se da dete ne bude bez oca – u svom šaljivom maniru poručio je glumac.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz