Pretraži

Andrija Jo fotografijama sa bazena zapalio mreže: Influenser pokazao isklesane trbušnjake, prizorom ostavio bez daha (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati influenser Andrija Jo je novim objavama na Instagramu privukao veliku pažnju fanova, a ženski deo pratilaca ostaje bez teksta kada vidi ove fotografije.

Andrija Jo već godinama uvažava titulu jednog od naših najpoznatijih influensera koji je obožavnja pratilaca zadobio zahvaljujući zabavnom i pozitivnom sadržaju koji plasira na društvenim mrežama.

Osim po svom angažovanju u influens svetu Andrija je prepoznatljiv i po svom sofisticiranom i originalnom modnom ukusu koji prepoznaju mnogi stručnjaci za modu, među kojima se nedavno pronašla i jedna poznata dama koja je u Amsterdamu organizovala večeru kojoj su prisustvovale mnogobrojne ličnosti iz javnog života, među kojima se pronašao i Andrija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Andrija neretko ističe da vodi računa o svom izgledu i da se trudi da uvek dobro izgleda, što primećuju i njegovi mnogobrojni pratioci, međutim poslednjim objavama na svom Instagram profilu on je privukao posebnu pažnju fanova.

Naime, influenser je na svom Instagram profilu postavio kolaž napravljen od fotografija uslikanih tokom jednog dana u kom je uživao u aktivnostima u bazenu, a ono o čemu je svakako vodio računa dok je pravio ovaj kolaž je bila estetika pa tako ovde dominira plava boja.

Foto:Printscreen/Instagram:andrija_jo

Ipak uprkos tome što se influenser potrudio oko uređenja fotografija naročitu pažnju je privukao samo jedan detalj, a to su trbušnjaci koji pokazuju da Andrija i te kako brine o sebi i da ulaže vreme u vežbanje. Fotografije koje pokazuju njegovu zavidnu građu su naročito privukle pažnju ženske publike, a nema sumnje da će one povećati njegov broj pratilaca koji već sada doseže preko 600 hiljada ljudi.

Podsetimo se, njegov ukus za visoku modu, ali i posvećenost svom izgledu primećeni su još pre nekoliko godina i to od starne nekoliko modnih kompanija koje su angažovale Andriju kao modela, međutim on je ubrzo odustao od ovog poziva, a nedavno je otkrio i razlog njegovog povlačnja iz sveta modelinga i to dok je priustvovao jednoj modnoj reviji.

„Na ovoj pisti sam poslednji put prošetao kao model pre 5 godina i tada sam odlučio da ne želim da se bavim modelingom, a evo i zašto“, priznao je Andrija, pa otkrio šta ga je navelo da donese takvu odluku.

„Razlog zbog kod sam ja prestao da se bavim ovim poslom je taj što meni ne odgovara ta striktnost i odricanje koje ova industrija zahteva. Sećam se svoje prve revije, koju sam radio 2017. godine“, započeo je on objašnjavanje, pa dodao:

„Uslov je bio da svi zaližu kosu, a ja sebe nisam tako zamišljao. Bio sam tvrdoglavi klinac i nije mi bilo jasno zašto bi neko drugi odlučivao o mojoj kosi i mom telu. Vremenom sam shvatio da ja nisam za taj posao i zato sada rado dođem kao gost na ovaj događaj da pogledam novitete u dizajnu“, naveo je influenser tom prilikom na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz