Pretraži

Andreana Čekić progovorila o odlasku pred oltar drugi put i braku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/andreanacekic

Andreana se tokom razvoda od bivšeg muža, Ivana Miladinovića, upustila u novu romansu sa Markom Miloševićem, koji je tada bio oženjen. Zbog toga je njegova žena optužila pevačicu da je njenom detetu "preotela oca".



Pevačica se tada nije previše obazirala  na komentare, već se prepustila ljubavi sa svojim novim izabranikom. S obzirom na to da njihova veza traje već izvesno vreme, fanovi su je pitali da li će ponovo stati na ludi kamen i kada, ali i da li veruje u brak kao instituciju.

Ona im je odgovorila na storiju vrlo kratko.

– Verujem u ljubav – napisala je ona.

Photo: Instagram/andreanacekic

Photo: Instagram/andreanacekic


Podsetimo, Čekićeva je u našoj emisiji "HOT ID" progovorila o etiketi koju su joj pripisali i istakla kako su se njen bivši muž i Marina udružili protiv nje da bi joj uništitli muzičku karijeru.

– O meni nema realno šta ružno da se kaže. Ja sam neko ko je uvek iskren i otvoren. Čak i kada su pisali da sam otela tuđeg muža, to je samo natpis. Naravno jako je ružno kada dobiješ etiketu, teško da možeš da se rešiš toga. Međutim, nisam davala izjave, niti sam demantovala niti potvrdila – rekla je ona svojevremeno i dodala:

– Markov i moj brak su bili pri kraju, jer da nije tako ne bi se našli, to je normalno. U životu treba raditi kako ti srce kaže.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz