Pretraži

Andreana Čekić otkrila kako ju je Kaća Grujić pitala da joj bude kuma

Showbiz
0
Photo: Instagram/andreanacekic

Fudbaler Marko Gobeljić je napravio proslavu povodom rođenja svoje ćerke Katje, ,

Na proslavi je bila i kuma Andreana Čekić, koja je otkrila kako se oseća nakon što joj je stiglo kumče.

– Stiglo kumče! Mnogo je slatka i ovom prilikom još jednom čestitam porodici Grujić i Gobeljić i jedva čekam da vidim bebu i Kaću! Predivno je biti kuma i biti deo nečeg tako lepog, deo radosti, ja sam jako srećna! Srećna sam jer u meni ljudi vide prijatelja, što ja i jesam i neka je samo razlog da se slavi, mislim da ću biti najveselija. Ja uvek dođem prva i odem zadnja – započela je Čekićeva. – Nemam puno prijatelja na estradi, ali ne samo na estradi, u životu generalno misliš da imaš puno prijatelja, ali nemaš. Godinama se to već smanjuje, čovek poželi da ima neki mir. Ranije mi je uvek bilo bitno kad dođem u Beograd gde ću da izađem, šta ću da radim, koga ću da zovem. Sad više ne. Čitam knjigu, gledam filmove i to mi je sad, onako, vau – iskrena je bila pevačica i otkrila kako ju je Katarina pitala da joj bude kuma.

– Ne mogu ni da opišem kako sam se osećala kad sam čula vest! Iskreno, bila sam na pola-pola, pretpostavljala sam da će da me pita, ali odalo je to što mi je jednom rekla: ,,Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene", a ja sam taj dan radila, nisam znala kako da to uklopim, nisam znala šta je toliko bitno… Znala sam da je trudna, moja mama je bila sa mnom i baš sam joj rekla da moram da idem do Kaće, ona je krenula sa mnom, i tako je i bilo. Mnogo je sve bilo emotivno, zaplakala sam odmah – otkriva pevačica, pa dodaje:

  • Juče je stigla Katja, non-stop sam bila sa Kaćom na vezi, ona je žena koja ima sve, uvek je znala i šta želi i pravim putem išla kroz sve. Znam da će biti prava majka, kao i pravi drug svom detetu. Marko i ona se mnogo vole, baš zaslužuju da imaju dete, a i Katja zaslužuje što ima njih dvoje za roditelje

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz