Pretraži

Anđelo Ranković hvali Teodoru Džehverović u rijalitiju

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ teodoradzehverovic

Kako su na red u ovom TV formatu u kom se on takmiči došle nominacije, došao je i red na Anđela da da svoj glas, a on je ovu priliku iskoristio i da pomene bivšu devojku, pevačicu Teodoru Džehverović.  • Krenuću od Ane, pošto verujem da će Mensur imati neki komentar. Ana je jako pozitivna, ima lepu energiju, a mene iskreno ne zanima šta je bilo pre mene. Ona je sa svojih 19 godina dovoljno zreala, a vidi se da ona nije dovoljno emotivna zrela. Ja prošle godine nisam imao želju da uđem u neki odnos, ali ovde sada želim  – rekao je Anđelo, a onda komentarisao Mensura:

  • Ja nikada nisam video osobu koja ima toliko visoko mišljenje o sebi, mada ja cenim to, ali ako se ne preteruje. Međutim, kada neko konstanto to pominje, on uopšte nije takav. Ne dopada mi se njegov odnos prema meni od samog početka – a onda se dotakao svoje bivše devojke Teodore Džehvarović sa kojom je bio u emotivnoj vezi tokom prve sezone rijalitija i uporedio nju sa devojkom svog cimera.

– Što se tiče Teodore, naša veza je bila sjajna, i svi znaju da Teodora nije imala seks sa mnom sa 20 godina u rijalitiju, a Milicu će svi znati kao devojku koja se čerečila sa tobom sa 17 godina. Ti ne možeš i da hoćeš mene da poniziš, ali ne možeš – rekao je Anđelo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz