Pretraži

Anđelo otkrio da li se čuo sa Teodorom nakon priznanja da je nije preboleo

Showbiz
0
Photo: Instagram/andjelo7

Naime, maneken je nedavno napustio rijalitiji u kojem je boravio od septembra prošle godine, ali ovog puta se nije upuštao u ozbiljnu ljubavnu vezu.Svima je poznato da su Anđelo i Teodora započeli svoju vezu učešćem u rijalitiju 2017. godine koja je bila vrlo turbulentna, međutim nekoliko meseci nakon završetka rijalitija oni su stavili tačku na ljubavnu priču.

S obzirom na to da je on boravio u rijalitiju gde je u jednom trenutku otkrio kako još uvek nije preboleo pevačicu i da je to razlog zbog kojeg ne želi da u ovoj sezoni ulazi u bilo kakvu priču sa učesnicama, a za naš portal je otkrio i da li se sada kaje što je to priznao.

Nema razloga da se kajem, ne bih rekao da su to emocije, jednostavno kada se nađete na mestu na kojem ste proveli duži vremenski period sa osobom koju ste voleli, vrate vam se uspomene – započeo je on.

A onda nam je otkrio i kako se osećao na početku s ozbirom na to da je pre toga tamo bio sa devojkom.

Totalno je drugačiji osećaj kada niste u vezi, uslovi su takvi da je jako teško biti sam, ali eto ja nisam želeo da pošto poto budem u vezi – dodao je on.

I za kraj razgovora nam je otkrio i da li se čuo sa Teodorom i da li ima potrebu da joj se javi nakon svega što je izneo u rijalitiju.

Nisam se čuo sa Teodorom, nema ni potrebe, ona i ja nemamo dugo već kontakt, svako je nastavio svojim putem i tako je najbolje – zaključio je on.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz