Pretraži

„ANĐELO MI JE IZMAMIO OSMEH I NEŽNOST“: Goca Džehverović otkrila sve o susretu sa Anđelom i Teodorinoj vezi sa Ninom

Showbiz
0
Photo: Instagram/andjelo7/goca.mama.kraljicaa/ninocelebic

Teodora i Anđelo svoju ljubavnu priču započeli su u rijalitiju, a kasnije se tu pridružila i mama Goca, pa je njihov odnos bio i više nego turbulentan.S obzirom na to da je Anđelo nedavno ušao u rijaliti u kojem Goca ima svoje radne obaveze, juče su se sreli prvi put od kako su on i Teodora raskinuli, a evo i kako je mama Goca zadovoljna susretom.

– Ja podržavam moju Teodoru, koga ona voli zavolim i ja, ja uvek želim da moje dete bude srećno. Nismo se videli stvarno od kako su oni raskinuli. Jednostavno izmamio mi je te osmehe i tu nežnost, videlo se to i na meni i na njemu. Ja mu želim svu sreću ovog sveta i da uspe, sve dok je takav – ispričala je ona za IDJTV.

Takođe, pomenuli smo i njenog sadašnjeg zeta Nina Čelebića, a evo kako je ona zadovoljna Teodorinim trenutnim izborom.

– Nino i ja imamo korektan odnos, vidim da je srećna i zadovoljna, da joj je lepo. Kad vidim osmeh na usnama, znam da je srećna. Njen izbor je njen izbor. Ona sa tim dečkom živi, ja mogu nešto da sugerišem kao svaka majka, jer majka nešto vidi što dete u trenutku zaljubljenosti ne vidi. Za sada je okej, fer i korektno, neka tako i ostane – završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz