Pretraži

ANĐELINA DŽOLI VAN SEBE: Bred Pit dobio starateljstvo nad decom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/USA TODAY

Dobitnik Oskara (57) bori se protiv Džolijeve (46) na sudu gotovo pet godina za jednaka prava za njihovo šestoro dece.

Izvor upućen u taj slučaj rekao je da je to bila "probna odluka" i dodao da Anđelina nastavlja svoju pravnu borbu.

Džon Oderirk, sudija kojeg je bivši par angažovao da nadgleda slučaj, izneo je svoje misli u nedavnoj presudi posle višemesečnog svedočenja svedoka, uključujući stručnjake za usluge dece koji su intervjuisali decu Džoli-Pit i druge ljude bliske njihovoj porodici.

Drugi izvor koji je upoznat sa slučajem rekao je za strane medije: "Dogodila se značajna promena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije. Bred je samo pokušavao da dobije više vremena sa svojom decom i bilo je jasno da je Anđelina učinila sve što je moguće da to spreči.“

  • Ovo suđenje trajalo je nekoliko meseci i bilo je oko hiljadu svedoka, stručnjaka, terapeuta i drugih ljudi koji su bili sa decom i oko njih, i odluka je zasnovana na ovome – dodao je izvor.

Što se tiče glumičine tekuće borbe, izvor je rekao: "Zajedničko starateljstvo nije pitanje zbog kog se Anđelina protivi, bilo je i drugih zabrinjavajućih pitanja, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen.“

Zvezda, koja je prošle godine zakonski pokušala da izbaci Oderirka iz brakorazvodnog postupka, izjavila je u ponedeljak da je sudija odbio da dozvoli da njihova deca svedoče.



Prema Associated Press-u, njen novi podnesak kaže da je sudija "odbio da čuje mišljenje maloletnih tinejdžera o njihovim iskustvima, potrebama ili željama u vezi sa starateljstvom“, pozivajući se na kalifornijski zakon koji kaže da detetu starijem od 14 godina treba biti dozvoljeno da svedoče ako žele.

Troje dece bivšeg para Džoli-Pit su tinejdžeri, 17-godišnji Pak, 16-godišnja Zahara i 14-godišnja Šajlio.

Najstariji Medoks sada ima 19 godina i ne podleže odluci o starateljstvu. Imaju i 12-godišnje blizance, Noks i Vivijen.

Takođe je tvrdila da je Oderirk odbio da čuje dokaze za koje je tvrdila da su relevantni za bezbednost i dobrobit dece pre nego što je doneo "probnu" presudu.

Izvor "Page Six-a" je dodao: "Postojali su bezbednosni nalozi oko prethodnih aranžmana, koji su javni, a raspored dece postavljen je u nadležnosti odeljenja porodičnih usluga već više od tri godind."

Sudija Oderirk uskratio je glumici pošteno suđenje, nepravilno uzevši njene dokaze koji su relevantni za zdravlje, sigurnost i dobrobit dece, dokaze od presudnog značaja za vođenje njenog slučaja – navodi se u prijavi Drugog okružnog apelacionog suda u Kaliforniji.

Glumica je rekla da sudija "nije adekvatno razmotrio" odeljak zakonika o sudovima u Kaliforniji koji kaže da je štetno za najbolji interes deteta ako se starateljstvo dodeli osobi sa istorijom porodičnog nasilja.

U njenoj prijavi nisu navedeni detalji na šta se odnosi, ali su njeni advokati u martu podneli dokument sa pečatom koji je navodno ponudio dodatne informacije.

U pokušaju da izbace Oderirk, koji je 2014. godine venčao Anđelinu i Breda, glumičini advokati obratili su se apelacionom sudu, koji tek treba da donese odluku o njenoj ponudi.

Ako se ta ponuda ostvari, njegova presuda može biti odbačena.

Džolijeva, takođe dobitnica Oskara, tražila je razvod 2016. godine, nekoliko dana nakon što je navodno izbila tuča u privatnom avionu.

Izvori bliski glumici optužili su Pita za nasilje prema njegovom tada 15-godišnjem sinu Medoksu tokom leta iz Francuske u Sjedinjene Američke Države. Protiv njega nikada nije podignuta optužnica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz