Pretraži

Anđelina Džoli se vratila bivšem mužu ?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/CBS News

Anđelina je izašla iz automobila ispred Džonijevog doma u kvartu u Bruklinu, u jednoj ruci je imala torbicu Luj Viton, a u drugoj bocu skupocjenog pića.

Nakon što su je uslikali ispred njegove kuće, strani mediji bruje da se pored Dženifer Lopez i Anđelina vretila bivšem, sa kojim je bila pre skoro 25 godina.Slavna glumica se za Džonija udala 1996. kad je imala 21 godinu, upoznali su se na setu filma "Hackers" 1995. godine, a šest meseci kasnije bili su u braku. Mnogi se sećaju da je tad nosila majicu na kojoj je ispisala njegovo ime svojom krvlju.

– To je čovjek za kojeg ću se uskoro udati, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna – rekla je tad Angelina.

Priznala je tad novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala ostati u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

– Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji – rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvijencu "U zemlji krvi i meda".

Nakon razvoda, Anđelina se udala za Bilija Boba Tortona, a zatim, Breda Pita. Miller je od 2008. do 2018. bio u braku s glumicom Mišel Hiks (48) s kojom ima 11-godišnjeg sina.

Pomenute fotografije možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz