Pretraži

Anđelina Džoli u Veneciji u društvu novog dečka!? Glumica zasijala na crvenom tepihu, a svi pričaju o njenoj povezanosti sa poznatim reperom

Showbiz
0
Foto: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot., Model Release: no, Credit line: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Poznata glumica Anđelina Džoli zasijala je na crvenom tepihu na Venecijanskom festivalu, a društvo u gradu na vodi joj je pravio poseban muškarac.

Iako su važili za jedan od najlepših holivudskih parova, ljubav između Anđeline Džoli i njenog bivšeg supruga Breda Pita, nije imala srećan kraj. Prošlo je osam godina otkako su oni stavili tačku na svoj odnos, a mnogi i danas neretko spominju njihov brak, naročito zbog čestih sudskih sporova između njih.

Ipak, oni su nastavili sa svojim životima, a za ovih osam godina Anđelinu su povezivali sa mnogim imenima, ali glumica nikada nijednu vezu nije potvrdila. Sa druge strane Bred već neko vreme uživa u ljubavi sa 29 godina mlađom devojkom, dizajnerkom nakita Ines de Ramon.

Foto: Allstar/Mary Evans/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Ipak, sve su češće spekulacije da je i poznata glumica konačno našla gospodina pravog.

Naime, ona je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg Venecija film festivala, na kom se pojavila prvi put posle gotovo dve decenije. Razlog zbog kog je došlo do ove promene i zbog koga je glumica posetila festival, jeste promocija njenog novog filma „Maria“, biografske drame o čuvenoj operskoj pevačici Mariji Kalas.

Ona je ovde zasijala u dugoj bež satenskoj haljini, preko koje je nosila krzneni modni detalj u istoj boji.

Ipak, osim samog njenog pojavljivanja, ono što je naročito privuklo pažnju, naročito mnogobrojnih medija, jesu spekulacije koje su se pojavile o njenom društvu.

Naime, kako navode svedoci, ona je u Veneciju stigla u društvu novog dečka.

Credit: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kako se navodi, ona je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale, čije je pravo ime Džejms Kingsli Meklin Dalej.

Izvori bliski poznatoj glumici su naveli za „In Touch“ da se ona viđa sa 40-godišnjakom nešto više od godinu dana, ali je njihov odnos okarakterisao kao „opušten“.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da su se pojavili navodi o njihovoj vezi. Početkom godine Anđelina je viđena u društvu  britanskog repera, a časopis „Oggi“ je objavio njihove ekskluzivne fotografije.

Oni su i pre toga viđani i uslikani zajedno, kada su otputovali na Jamajku gde su prisustvovali Književnom festivalu u Kalabašu, ali i posetili nekoliko koncerata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz