Pretraži

ANĐELINA DŽOLI POTPUNO PROMENILA IMIDŽ: Zbog ovog detalja svi su je uporedili sa nekadašnjom ljutom SUPARNICOM! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Yputube/TheTalko

Anđelina Džoli rešila je, naime, da napravi veliku promenu kada je njen izgled u pitanju pa je svoju tamno smeđu kosu značajno posvetlela i prešla u plavuše.



Glumica se pojavila na događaju gde je promovisala svoj novi bredn Atelier Jolie kao deo brenda Kloi. Nosila je crnu usku top haljinu čime je njena kosa još više došla do izražaja. Primetno je da je kosu skratila, a uz minilano šminke i karmin boje breskve se njeni plavi pramenovi ističu još više.

Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža primetili su veliku sličnost sa njenom nekadašnjom ljutom suparnicom Dženifer Aniston, koja je pre Anđeline bila u vezi sa Bredom Pitom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

"Mislite li da je pokazala fotografiju Dženifer Aniston svom frizeru?" našalio se jedan od korisnika društvenih mreža, aludirajući na to da je Anđelina "iskopirala" frizuru svoje nekadašnje suparnice i koleginice. 

"Uočavam sličnost sa Dženifer Aniston", glasio je još jedan od komentara, dok su se nizali i oni koji tvrde da glumica izgleda savršeno:

"Prelepa žena", "Ona ne stari", "Kraljica", "Jednostavno najlepša".

Setimo se da je Anđelina tokom 90-ih imala plavu kosu, a onda je tokom godina koje su usledile negovala braon nijanse i nije odstupala od svog klasičnog izgleda.

Tokom ovog proleća brojne dame su posvetlele pramenove, a plava kosa je trenutno jedan od najvećih trendova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz