Pretraži

Anđelina Džoli ne bi dobila posao da nije bilo njene ćerke: Poznata glumica otkrila kako je postala producent filma “The Outsiders“

Showbiz
0
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli otkrila je do sada nepoznate detalje o svojoj naslednici, a kako sama ističe, da nije bilo Vivijen, njen trenutni projekat se ne bi ni dogodio.

Anđelina je od svog prvog pojavljivanja u javnosti privukla veliku pažnju, a pogotovo nakon snimanja filma sa Bredom Pitom 2005. godine, kada je njihova veza i počela, a zvanično su se venčali 2014. godine.

@girlfromjerseycity Vivienne is such a sweetheart 😊❤️❤️ #angelinajolie #angelinajoliepitt #angelinajolieofficial #jolie #viviennejoliepitt #angelinajoliefamily #bradpitt #outsiders #outsidersmusical #broadway #broadwayshow #broadwaypremiere #broadwaymusical #celeb #celebstyle #famousactress #hollywoodactress #redcarpet #nycblogger #celebritychildren ♬ original sound – Alona

Razvod je usledio samo dve godine kasnije zbog porodične svađe u avionu. Tada je navedeno da je Pit „udario i davio“ njihovog sina Medoksa iako do zvanične tužbe nije došlo, a Pit je porekao ove navode.

Poznato je da Anđelina i Bred imaju šetoro dece, Medoks, Zaharu, Šajlo, Paks, Noks i Vivijen, od kojih je troje usvojeno, a troje biološki njihovo. Nakon razvoda sva deca su pripala Anđelini i odlučili da žive sa glumicom.

Anđelina je sada za “Deadline“ otkrila do sada neke nepoznate detalje o svom životu, ali i o njenoj naslednici Vivijen.

@voguefrance Angelina Jolie fait son entrée dans la mode. L’actrice a annoncé qu’elle lançait sa marque « Atelier Jolie », un collectif mode dont le but sera aussi de donner à des « réfugiés et personnes qui ne sont pas assez estimés dans notre société, une position de dignité basée sur leur compétences. ». La marquer utilisera des vieux stocks, des chutes et du vintage de qualité. L’actrice explique : « c’est un projet qui vient de mon immense respect et appréciation pour les nombreuw tailleurs et couturiers que j’ai rencontré à travers les années. » Bravo, Angelina Jolie. 📹: Angelina Jolie au Festival du film de Rome, en Versace. #angelinajolie #atelierjolie ♬ son original – Vogue France

Ono što mnogi do sada nisu znali jeste da dobitnica Oskara ne bi bila producent na Brodvejskom mjuziklu „The Outsiders“ da nije bilo njene i Pitove petnaestogodišnje ćerke, koja ju je upoznala sa projektom nakon što ga je pogledala tokom prošle godine.

„Moja ćerka Viv voli pozorište. Ceni sve predstave i mjuzikle, ali svakako zna šta joj je blisko i na šta reaguje. Otišla je da vidi ‘The Outsiders’ u La Hoji oko pet puta i pričala mi je o tome, a ja sam pročitala knjigu i gledala film pre mnogo godina“, rekla je Anđelina za Deadline u intervjuu objavljenom 10. juna. 

Na Vivijenin nagovor, Anđelina je ponovo pregledala materijal i počela da analizira celokupni koncept, kao i to kako se njena ćerka povezuje sa tim mjuziklom.

@abbjolie Eternals world premiere🗣 #angelinajolie #shilohjoliepitt #maddoxjoliepitt #zaharajoliepitt #viviennejoliepitt #knoxjoliepitt #fyp #foryou #fy ♬ mount everest sped up – xxtristanxo

Nakon što se zaljubila u mjuzikl, majka i ćerka su se pridružile produkciji kao producent i asistent producenta.

„Bilo je to vrlo zanimljivo iskustvo, ovo ima značajan efekat na nju kao mladu osobu sada i ona tek uči ukoliko ima želju da bude u ovom poslu“, objasnila je Džolijeva. „The Outsiders“ je sada nominovan za 12 nagrada, uključujući nagradu za najbolji mjuzikl na ceremoniji 16. juna. Međutim, Vivijen ne voli da javno ističe svoja dostignuća.

„Viv me podseća na moju majku u tome što nije fokusirana na to da bude u centru pažnje, već da bude podrška drugim kreativcima. Ona je veoma promišljena i ozbiljna u vezi sa pozorištem i vredno radi kako bi najbolje razumela kako može da pomogne kada je posao u pitanju i za sada sistencija meni“, rekla je Anđelina za E! News prošle godine, misleći na svoju pokojnu majku Maršelin Bertrand.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz