Pretraži

Anastasija Ražnatović podelila velike vesti sa fanovima! O ovome se spekulisalo mesecima, pevačica sada potvrdila SVE (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović podelila je lepe vesti na svojim društvenim mrežama koje su oduševile i iznenadile njene verne pratioce i fanove.

Anastasija već više od dve godine uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Njihova veza je od početka privlačila veliku pažnju javnosti, a o tome da se radi o velikoj ljubavi svedoči i to što se Anastasija u kratkom roku preselila u Sevilju, gde fudbaler nastupa za tamnošnji klub, a već nakon godinu dana veze došlo je do crkvenog venčanja.

Par je ove godine rešio da svoju ljubav ozvaniči i pred zakon, pa su pre nekoliko meseci u kući porodice Ražnatović izgovorili sudbonosno „da“ na intimnoj ceremoniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Poznato je da je Anastasija pre nekoliko godina započela i svoju muzičku karijeru koju je stavila na pauzu s obzirom na to da se preselila u Španiju i počela da gradi porodično gnezdo sa fudbalerom.

Ona iza sebe ima nekoliko hitova sa milionskim pregledima, a sada je na društvenim mrežama podelila vesti koje su fanovi njene muzike dočekali sa oduševljenjem.

„Dragi moji, nakon 2 godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti! Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda 2🙊). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama! Stay tuned“, napisala je ona uz fotke u leopardastoj haljini za koje su mnogi pretpostavili da su sa snimanja spota za novi projekat.

O tome koliko su njeni fanovi oduševljeni ovim vestima svedoči i činjenica da je ova objava za samo nekoliko sati prikupila više od 20 hiljada lajkova i 120 komentara.

Pratioci su odmah krenuli sa nagađanjem sa kim bi mlada pevačica mogla da snimi duet, a među komentarima se izdvojilo ime Elene Kitić s obzirom na to da je nedavno isplivala njihova zajednička fotka, nakon čega je i počelo da se spekuliše o Anastasijinom povratku na muzičku scenu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz