Pretraži

„SLUČAJ NESTANKA KLJUČEVA“: Ana Sević otkrila da je bila žrtva interne šale, evo ko je GLAVNI KRIVAC (FOTO)

Showbiz
0
ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Pevačica i nekadašnja voditeljka, Ana Sević, često sa svojim pratiocima deli detalje porodičnog života.

Ana je u poslednjih nekoliko godina karijeru stavila u drugi plan i u potpunosti se posvetila porodičnom životu. Poznato je da iz prvog braka sa Darkom Lazićem, pevačica ima ćerku Lorenu, dok iz odnosa sa sadašnjim partnerom, biznismenom Danielom Nedeljkovićem ima ćerku Senu i sina Simeona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

Ana Sević ne krije da je život sa troje dece izuzetno haotičan, te ne čudi što je njen suprug odlučio da joj ispuni dugogodišnju želju i u jednoj od soba u njihovom lukuznom domu ugradi bazen, kraj koga se Ana često opušta.

Sada, pevačica je bila žrtva nove zamrzlave njene dece, a kako je istakla ova njihova šala je trajala gotovo dva meseca. Ona je, naime, izgubila ključeve od automobila, a na svom Instagram storiju je podelila da je ih je konačno pronašla, kao i da je za njihov „nestanak“ odgovoran jedan od članova njene porodice.

„Slučaj: nestanak ključeva od kola. Vreme: Pre oko 2 meseca. Osumnjičeni: Svi. Do danas. Obzirom na mesto pronalaska nestalog objekta svi dokazi jasno ukazuju samo na jednog osumnjičenog. Najmlađeg“, otkrila je Ana i otkrila da je ključeve pronašla u patikama.

ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Podsetimo, ona je odlučila da unese praznični duh u njihov stan i okiti jelku što nije prošlo kako je očekivala, a sama jelka joj je napravila rusvaj, što je pevačicu posebno iznerviralo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz