Pretraži

ANA SEVIĆ OTVORENO: Vreme je da stavim tačku na razvod sa Darkom! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:screenchot

Ana Sević prolazi kroz pravu agoniju u poslednjih nekoliko meseci. Konstantno je u medijima što joj po svemu sudeći nimalo ne prija. Promenila je broj telefona, tako da je bilo poprilično teško pronaći. 

——————– Sponsored ——————–


– Ljudima možda izgleda kao da ja želim po svaku cenu da budem u medijima i da želim samo da pišu o meni, ali ja sam potpuno suprotno od svega.   Započela je Ana iskren i otvoren razgovor za IDJTV. 

Kad god sam zvala i pitala zašto su imali potrebu o meni loše da pišu, rekli su mi: "Ti prodaješ novine, moramo o tebi da pišemo". S jedne strane to prihvatim kao deo posla ali sa one ljudske strane ne mogu. Ne mogu oni toliko loše da pišu o meni da bi me isprovocirali da kažem šta je zapravo stvarno istina – izjavila je Ana. Iako su i ona i Darko doneli odluku da stave tačku na brak, pred zakonom su i dalje supružnici ali Ana i ovu priču želi uskoro da okonča. 

– Ne želim više da se bavim tim stvarima, vreme je da stavim tačku na tu priču, uskoro će se i to destiti, jer je zaista više vreme da se okonča taj brak. 

Po novinskim natpisima koji izlaze u poslednjih par meseci, od kako je Darko doživeo saobraćajnu nesreću, čini se da bivši bračni par nije u sjajnim odnosima, ali po Aninim rečima, njihov odnos je daleko od onoga što čitamo o njima. 

Nemam razloga da ne budem prijatelj sa čovekom sa kojim imam dete i što se mene tiče, dokle god bude to zavisilo od mene, to će biti tako. Ovo se naravno odnosi i na svaku osobu koja je u njegovom životu jer će i ta osoba provodit koliko toliko vremena sa mojim detetom a ja ne želim da mi dete odrasta u negaivnom okruženju – Izjavila je Ana. 

Ceo intervju sa Anom Sević pogledajte u videu ispod: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz