Pretraži

ANA SEVIĆ ISKRENO: Evo čime se bavila dok nije postala poznata (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anasevicofficial

Ana Sević je gostovala u emisiji "Magazin In" u kojoj je iskreno priznala da je u prošlosti bila veoma opterećena time šta o njoj misle drugi, ali je otkrila i da je bila veoma nesrećna prethodnim poslom.

——————– Sponsored ——————–

Koliko joj je bilo stalo do tuđeg mišljenja govori i činjenica da je Anu pogađalo čak iako bi je prolaznik na ulici pogledao popreko:Ja sam bila devojčica koja je strašno bila opterećena time šta ko kaže i šta ko misli. Živela sam u Užicu do svoje 14. godine. Ovaj problem je išao dotle da je mene pogađao pogrešan pogled slučajnog prolaznika na ulici. Pitala sam se "zašto me je pogledao ovaj čovek ovako, ja njemu ništa loše nisam uradila". Ja sam shvatila svoj problem, radila sam na tome jako dugo. Čitala sam knjige, razgovarala sa ljudima i zaista sam uspela to da promenim kod sebe. Sada sam došla do te faze da me zaista interesuje mišljenje samo mojih bliskih ljudi. Ljudi moraju da shvate da je život jedan i da ne smeju zbog nekog drugog da trpe bilo kavu vrstu žrtve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎞💋 "Magazin IN" subota 💋

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on May 22, 2019 at 11:51am PDT

Takođe, Ana je u emisiji otkrila kojim poslom se bavila pre nego što je počela da peva, a zbog čega je bila jako nesrećna:

  • Ja najviše volim prvo da se dogovorim sama sa sobom, jer zaista ne volim da sebe dovodim u situaciju u kojoj ću sutra reći "ti si mi ktiva za nešto što sam uradila" i zaista volim da sama izaberem pravi put. Stalo mi je do mišljenja moje mame, bake i partnera. Ja sam 5 godina radila kancelarijski posao, radila sam u jednoj firmi. Svaki dan sam plačući išla na posao. Imala sam fantastičnu platu i fantastično radno vreme, ali sam bila nesrećna do srži. Komentar moje bake je bio "Ćuti, plaćen ti je porez i doprinosi". Ja sam krišom otišla na audiciju, krišom sam otišla na časove pevanja kod Aleksandre Radović i samo ih dovela na svršen čin i od tog trenutka sam srećna – završila je svoju ispovest.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz