Pretraži

Nežni tonovi, luksuzan krevetac i ime na zidu: Ana Rajković pokazala svoj talenat za uređivanje enterijera, pa otkrila kako će izgledati soba njene naslednice (FOTO)

Showbiz
0
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Poznata influenserka i bivša manekenka Ana Rajković i naš golman Predrag Rajković iščekuju treće dete, a sada je Ana pokazala kako će izgledati soba njihove naslednice.

Pre nešto više od šest meseci mnogobrojne fanove golmana Predraga Rajkovića i bivše manekenka Ane Rajković je obradovala vest da poznati par čeka svoje treće dete.

Naime, par koji već više od 5 godina uživa u skladnom braku koji su krunisali sa dva sina, sada će dobiti i petog člana porodice. Rajkovići će nakon dva dečaka ovoga puta dobiti ćerku, što je bila Anina velika želja.

Bivša manekenka odbrojava sitno do porođaja, a kako sa fanovima redovno deli trenutke iz svog privatnog života, ona je sada pokazala i kako će izgledati soba njene naslednice.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Naime, ona je na svom Instagram profilu fanovima pokazala deo dečje sobe koju je priredila za svoju naslednicu. Soba je bele boje, dok je krevetac, koji izgleda kao iz bajke, u nežno roze tonovima. Na jednoj od fotografija, u ogledalu, vidimo i Anu sa trudničkim stomakom.

Preko zida je napisano ime devojčice roze slovima. Kako je Ana još ranije nagovestila da bi volela da bude, devojčica će se zvati Nora.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Podsetimo se, pre nešto više od nedelju dana influenserka i fudbaler su proslavili šestu godišnjicu braka, a tim povodom je Peđa podelio njihovu fotografiju sa venčanja, koju je Ana potom podelila na svom Instagram storiju uz opis „Velikih 6“.

Malo nakon toga ona je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a na jednoj na kojoj je par pozirao sa sinovima, u opisu je napisala:

„Naših najlepših 6 zajedničkih krugova oko Sunca! Ponosna sam na nas, volim te najviše !“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz