Pretraži

U ludom provodu pet dana nakon porođaja: Poznata infleunserka i naš fudbaler proslavili rođenje ćerke, a fanovi ostali šokirani njenim izgledom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Popularna influenserka i njen suprug, naš  golman, svega pet dana nakon što su dobili ćerku uhvaćeni su u ludom provodu kako proslavljaju rođenje naslednice.

Pre manje od nedelju dana, porodica Rajković dobila je još jednog člana. Naime, fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga, influenserka Ana Rajković postali su roditelji po treći put, kada su nakon dva sina dobili ćerku kojoj su dali ime Nora.

Anina velika želja je bila da nakon dva dečaka dobiju i devojčicu, sto joj se sada i ostvarilo, a cela porodica je mesecima sa nestrpljenjem očekivala dolazak mezimice.

 

Uprkos klupskim obavezama i obavezama sa reprezentacijom, Peđa je uspeo da prisustvuju porođaju, a samo dan kasnije je zaigrao za srpsku reprezentaciju u okviru Lige nacije, a Ana i Nora su mu iz porodilišta slali podršku.

Da fudbaler i njegova supruga nikada ne staju, pokazuje i najnoviji snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji je iznenadio mnoge.

Naime, na Instagram stranici koja nosi naziv „zene_fudbalera“, pojavio se snimak na kom se vide Ana i Predrag u provodu. Oni su plesali i uživali, a ovaj snimak je iznenadio sve jer je navodno nastao svega pet dana nakon što se Ana porodila.

 

„Ana i Predrag Rajković sa porodicom i prijateljima proslavili rođenje ćerkice Nore“, pisalo je u opisu videa.

Ana je za ovu priliku odabrala široku kratku belu „balon“ haljinu, a iznenađeni fanovi ne prestaju da komentarišu činjenicu da se sve desilo tako brzo nakon porođaja, kao i da Ana svega pet dana nakon što se po treći put ostvarila u ulozi majke izgleda nestvarno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz