Pretraži

„Svaka žena koja mi je zamerila – neka leči depresiju!“ Ana Rajković odgovorila na oštre kritike pratilaca sa kojima se suočila nakon porođaja

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka i žena našeg poznatog fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković oštro je odgovorila na negativne komentare koje je dobila od strane mnogobrojnih pratilaca zbog žurke kojoj je prisustvovala pet dana nakon porođaja.

Pre manje od nedelju dana, porodica Rajković dobila je još jednog člana. Naime, fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga, influenserka Ana Rajković postali su roditelji po treći put, kada su nakon dva sina dobili ćerku kojoj su dali ime Nora.

Fudbaler se trudio da maksimalno bude uz suprugu tokom trudnoće, pa je tako i prisustvovao samom porođaju. Suprotno onome što je običaj, on je sačekao sa proslavom rođenja deteta, pa su proslavu organizovali pet dana nakon što se manekenka porodila.

 

Ana je i sama prisustvovala ovoj zabavi, i tom prilikom je sve oduševila svojim izgledom koji uopšte nije odavao da je svega nekoliko dana ranije izašla iz porodilišta.

I premda su svi koji su prisustvovali zabavi izgledali veoma srećno, snimak koji je pokazao kako je bilo na ovoj zabavi je ipak naišao na podeljena mišljenja fanova. Dok  jedni misle kako je ovo odličan način da se proslavi rođenje ćerke, drugi su osudili to što je Ana tako brzo otišla na zabavu.

„Da li je realno da si tek nakon što si se porodila morala da se naperlitaš i ideš slaviti. Od čega vi patite“, bio je jedan od komentara.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ovakvi komentari su očigledno zasmetali poznatoj manekenki, pa se ona ubrzo oglasila na društvenim mrežama, pa stavila tačku na sve negativne komentare.

„Na slavlju sam se pojavila samo kako bih se zahvalila svim našim prijateljima i zaigrala dve pesme koje smo dugo čekali. Između dva obroka, brzinski„, napisala je ona , pa dodala:

„Zaista mislim da bi svaki muškarac trebalo da bude uz svoju ženu na porođaju. Da je sačeka da proslave zajedno i da zajedno odgajaju dete. Tako da, svaka žena koja mi je zamerila neka sve radi sama i neka leči depresiju, ja stvarno ne želim“, završila je ona, pa potom objavila sliku sa nekim od negativnih komentara koje je dobila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz