Pretraži

„Ugojila sam se 22 kilograma!“ Supruga našeg golmana iznenadila izjavom nakon porođaja, a kada vide njene fotografije svi ostaju šokirani

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Bivša manekenka Ana Rajković koje se porodila pre svega nekoliko dana šokirala je izjavom o kilaži, a fanovi ostaju iznenađeni kada vide njen fotografije.

Bivša manekenka i žena našeg proslavljenog fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković, oduvek je fanove oduševljavala svojom izvajanom figurom. I premda se pre  nešto više od nedelju dana porodila i na svet donela prelepu ćerku Noru, ona i dalje oduševljava svojim izgledom.

Ipak, i premda je u trudnoći delila fotografije na kojima je izgledala nestvarno, ona je sada otkrila koliko se zapravo ugojila tokom trudnoće. Naime, ona je putem Instgarama odgovarala na pitanja pratilaca, pa je tom prilikom jedno od pitanja bilo vezano za njenu kilažu tokom trudnoće, pa je ona otkrilo koliko se udebljala tokom 9 meseci.


Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

„22 kilograma, najviše do sada, ali na porođaju je zaista otišlo 8. U ovoj trudnoći nisam imala mučnine, pa sam sve vreme samo uživala i jela. Zato ću sada morati da pazim“, istakla je ona, što je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da se po njenim fotografijama iz trudničkih dana to nikada ne bi moglo zaključiti.

 

Ona je ovom prilikom takođe otkrila da li ima pomoć oko dece i da li idu u vrtić.

„Imam. Moja mama je sa nama po ceo dan, a naravno i najbolji kum na svetu. Tako da dok ne odemo kod tate, pravimo se važni jer nas je stvarno puno. Takođe, dečaci idu u vrtić, što je zaista olakšavajuće“, istakla je ona, pa otkrila na koga liči beba.


Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

„Svi kažu na tatu, ali ne dam se tako lako iznervirati“, napisala je ona.

Podsetimo se, manekenka i fudbaler su pre nekoliko dana šokirali sve, kada su odlučili da naprave proslavu svega 5 dana nakon što se Ana porodila.

Naime, na Instagram stranici koja nosi naziv „zene_fudbalera“, pojavio se snimak na kom se vide Ana i Predrag u provodu. Oni su plesali i uživali, a ovaj snimak je iznenadio sve, a naročitu pažnju je privukao Anin izgled koji uopšte nije odao da se ugojila 22 kilograma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz