Pretraži

Ana Mašulović za IDJTV nakon što je delila binu sa Teodorom Džehverović

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ ana_masulovic

Tim povodom, razgovarali smo sa Anom, a ona nam je otkrila kako je došlo do saradnje sa Džehverovićevom i kako je bilo deliti scenu sa trenutno jednom od najvećih muzičkih zvezda.

  • Korona nam je donela dosta slobodnog vremena, kao i mogućnost saradnje sa mnogim kolegama. Jedna od njih je Teodora. Ona je mlada, talentovana devojka, i jako mi je drago što sam delila binu sa njom – započela je ona, pa otkrila i da li je zadovoljna kako je Teodora otpevala njenu pesmu. 


Teodora je prva osoba koju sam ja čula da peva moju pesmu. Znam da je mnoge kolege pevaju po klubovima, ali nisam imala prilike da čujem, nažalost. Više su mi prepričavale kolege kao zanimljivost iz noćnog provoda. Isto tako je ovo prvi put da je ova pesma otpevana kao duet. Ja sam oduševljena kako je to ispalo, I kako su nam se glasovi uklopili. 

S obzirom na to da je korona najviše uticala na muzičke izvođače, Ana ne krije da je bila oduševljena kada ju je Teodora pozvala da učestvuje na njenom koncertu, a posebno ističe i da su im se energije odlično poklopile i balansirale.

  • Korona nas je odvojila od nekog naseg standardnog nacina rada. Jako me obraduje svaka prilika gde mozemo da se druzimo, pevamo, uzivamo. Divan osecaj.  Energije dva ista horoskopska znaka teško da mogu loše da se poklope. Ona ima tu pravu vrcavu mladalačku energiju, ja mozda malo ozbiljniju, što je i normalno jer je ipak razlika u godinama, tako da je za mene to bio pun pogodak. Naročito zbog te razlike u godinama, jer je svaka od nas doživela i donela pesmu na svoj način. Teodora je vredna, odgovorna, staložena i predana svom poslu. Delimo iste vrednosti, pa samim tim nije bilo teško da nađemo zajednički jezik koji je samo jos više doprineo sjajnoj energiji tokom samog nastupa – jasna je bila Ana i nedvosmisleno priznala da će da jedva čeka da ponovo počnu okupljanja. 

  • Ne mogu da dočekam! Mislim da ni ne treba da objašnjavam da je posao muzičara vezan za ljude, veliki broj ljudi, i da se mi svi sada osećamo jako prazno i neispunjeno. Vreme je da se opet družimo i veselimo  – zaključila je pevačica. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz