Pretraži

ANA LAZAREVIĆ PREDSTAVILA NOVOG ČLANA PORODICE: Influenserka objavila prvu zajedničku fotografiju, fanovi oduševljeni prizorom (FOTO)

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic
Foto:Printscreen/Instagram:annalazarevic

Poznata influenserka Ana Lazarević juče je svojim fanovima na Instagramu predstavila svog novog člana porodice, a ovaj prizor oduševio je njene mnogobrojne pratioce. 

Ana Lazarević ne krije da je izuzetno vezana za svoju porodicu i prijatelje, kao i za svog dečka, sa kojima svakodnevno objavljuje fotografije i snimke na društvenim mrežama.

Poznato je da je influenserka veliki ljubitelj životinja, pa osim fotografija sa svojim najbližima, na njenim društvenim mrežama često se mogu naći i obajave na kojima su njeni kućni ljubimci.

Ona ima čak dva psa, mačku i papagaja, a često je isticala da joj je velika želja da ima još kućnih ljubimaca.

Sada se influenserki ova želja i ispunila pa je svojim pratiocima pokazala novog „člana porodice“.

U pitanju je papagaj Rio, čije je fotografije Ana prvi put podelila na Instagramu.

– Prva slika sa Riom, ljudi na Instagramu, zvanično upoznajete mog novog člana porodice! – napisala je Ana u opisu fotografije, na kojoj sa svojim ljubimcem pozira ispred jelke u pravoj novogodišnjoj atmosferi, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

„Divan je“, „Najslađi stvor“, „Prelepi ste“, „Preslatko“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod Anine fotografije.

Podsećamo, Ana je zaista vezana za svoje ljubimce i uvek im posvećuje dosta pažnje, pa je tako nedavno svom psu Vukiju proslavila treći rođendan.

– Mom sinu najsrećniji 3. rođendan! – napisala je ona tada uz opis slike sa psom kom je stavila rođendanske naočare.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz