Pretraži

Veliki povod za slavlje u domu Ane Ivanović: Bivša teniserka se oglasila na društvenim mrežama, pa uputila čestitku posebnoj osobi (FOTO)

Showbiz
0
Ana Ivanović
Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović oglasila na Instagramu, pa jednom objavom čestitala poseban dan voljenoj osobi.

Bivša teniserka Ana Ivanović odavno je završila svoju profesionalnu karijeru i posvetila se porodičnom životu, međutim ona i dalje privlači veliku pažnju objavama na društvenim mrežama.

Ana neretko objavljuje momente iz svog privatnog života, najčešće pozirajući sa svojim dugogodišnjim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim je dobila prelepe sinove.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Sada je Ana novom objavom ponovo privukla veliku pažnju fanova, samo što se sada pored nje nije pronašao njen suprug, već druga osoba.

Naime, Ana je pozirala sa svojom mamom, a razlog objavljivanja ove fotografije je bio njen rođendan.

„Volim te! Srećan rođendan mama“, napisala je Ana.

Mnogobrojni fanovi su takođe uputili Aninoj mami čestitke, ali mnogi su primetili i da je jasno na koga je Ana povukla lepotu.

„Srećan rođendan tvojoj Mami, draga naša Ana! Želimo joj sve najbolje u daljem životu!! Lepe ste obe!! Uživajte i lepo provedite ostatak leta!“, bio je samo jedan od mnogobrojnih komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Podsetimo se, pre svega mesec dana takođe je bio veliki povod za slavlje u njihovom domu. Naime, tada je porodica proslavljala Bastijanov rođendan, a Ana mu je na sličan način čestitala kao i mami.

Teniserka je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a u opisu fotografije koja je u kratkom roku dobila veliki broj sviđanja, ona je napisala:

„Srećan rođendan! Hvala zato što si ti.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz