Pretraži

Ana i Bastijan uživaju u ljubavi: Par pokazao kako provodi slobodno vreme, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju (FOTO)

Showbiz
0
Printscreen:instagram/anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnaštajger jednom objavom na Instagramu svima su pokazali kako uživaju u zajedničkom vremenu.

Poznati par već godinama uživa u skladnom bračnom životu, Ana je zbog majčinstva čak prestala da se bavi sportom kako bi se posvetila porodici – suprugu Bastijanu i trojici svojih naslednika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Njih dvoje su aktivni na društvenim mrežama i sa svojim fanovima neretko dele detlje iz svog privatnog života, a sada su pokazali kako provode zajedničko vreme.

Ana je na svom Instagram nalogu fotografiju na kojoj je ovaj bračni par obučen ležerno i opušteno, te se može videti da su jučerašnji dan proveli u šetnji.

Foto:Printscreen/Instagram:anaivanovic

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je Ana na sebi nosila ležeran stajling baš kao i Bastijan, ali se tu pak našla Celine torba čija je cena preko hiljadu evra.

Očigledno je da njih dvoje uživaju u ljubavi, a Ana je jednom prilikom istakla kako se njhih dvoje savršeno razumeju oko svega i da grade odnos pun ljubavi i poverenja uz njihova tri sina.

— Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila. U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno… On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna… Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da, kad malo razmislim, shvatim da treba da se smirim —ispričala je Ana jednom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz