Pretraži

„AMNA I NATALIE SU MI NAJVEĆA KONKURENCIJA“: Emel o rivalstvu u IDJShow-u (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Emel je u prethodnoj epizodi nastupao  sa pesmom „Da li bi me volela“ Magla benda, kada je u prvi plan istakao svoje glasovne sposobnosti i jedinstvenu boju glasa.



On će za tri dana u IDJShow-u premijerno predstaviti pesmu koju je radio zajedno sa svojim mentorom, a sada je gostovao pred našim kamerama, gde je najpre otrkio da se plaši da će nekada u javnosti biti predstavljen na način na koji ne želi.

Plašim se toga jer sam izložen svemu. Ne bih voleo da se prikazuje mnogo moj privatni život, voleo bih da ga odvojim od poslovnog i da ne potoji ništa između – rekao je on.

Mladi takmičar potom je govorio uo učesšću u šouu, a kako se finale približava, istakao je da su mu svi kandidati konkurencija, ali bi dve osobe ipak izdvojio kao najveće rivale.

Svi iz takmičenja su mi generalno konkurencija, ali ako bih morao nekoga da izdvojim, to bi bile Amna i Natalie – iskren je on.

Šta je Emel rekao o cancel kulturi, kako izgleda njegovo pretraživanje na Googlu i ko je devojka koja mu se svidela iz takmičenja saznajte u emisiji "HOT ID":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz