Pretraži

Amber Herd predala zahtev da se presuda u Depovu korist poništi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Oni nisu zahtevali samo poništenje presude, već i ukidanje odštete od 10,3 miliona dolara, koju Amber mora da plati Depu.

Glumičini advokati tvrde da presuda nije potkrepljena dokazima, te su sudu u Virdžiniji predali dokument od 43 stranice, u kom su opisane sve navodne nepravilnosti tokom suđenja.



Naveli su da je jedan od porotnika 1970. godište, dok u dokumentima suda piše da je rođen 1945.

Iz ovog neslaganje proizilazi i pitanje da li je 'porotnik 15' zaista dobio poziv za dužnost porote i da li ga je sud propisno proverio da bi bio u poroti – napisali su advokati Amber Herd.

Pored Depovih 10 miliona dolara nadoknade štete i 350.000 dolara kaznene odštete, porota je Herd dodelila i 2 miliona dolara odštete za njenu protivtužbu, na šta se takođe požalio njen pravni tim, prenosi "Variety".

Gospodin Dep nije izneo nikakve dokaze da gospođa Herd nije verovala da je zlostavljana – napisali su u zahtevu koji su predali u petak, pa dodali:

Zbog toga, gospodin Dep nije ispunio zakonske uslove za stvarnu zlobu, i presudu treba poništiti.

Podsetimo, Džoni Dep tužio je svoju nekadašnju suprugu Amber Herd za klevetu o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznela u članku za The Washington Post, a porota je donela odluku u njegovu korist.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz